Arcdiagnosztika

Arcbőrünk tükröt mutat szervezetünk állapotáról. A vese, a máj, az emésztés zavarait, az alkohol, a nikotin káros hatásait semmivel nem lehet elkendőzni. Szinte minden embert fenyeget szervezetének túlsavasodása. Ennek oka a mértéktelen és kiegyensúlyozatlan táplálkozás, túl sok élvezeti szer fogyasztása, kevés mozgás és friss levegőn tartózkodás, stressz, idegesség, túlterheltség. Jellemző a túlzott szénhidrát- és fehérjebevitel, ugyanakkor kevés szervezetünkben az éltető ásványi anyag, a salakanyagok pedig felgyülemlenek. Ha kevés az ásvány, nincs ami semlegesítse a savakat. Az elsavasodott ember megbetegszik, hiszen a salakanyagokkal terhelt szervezet immunrendszere legyengül. Az ásványi anyagok az anyagcsere szinte minden fázisában fontos szerepet töltenek be. Ha nem áll megfelelő mennyiségű ásványi anyag rendelkezésére szervezetünk számára, vagy zavart szenved a felszívódása, beépülése - az különböző betegségek kialakulásához vezet.

Dr. Schüssler német homeopata orvos alkotta meg a biokémiai sók terápiás rendszerét, mely 12 szöveti sót tartalmaz. Nem mennyiségi bevitelről, hanem ingerterápiáról van szó, vagyis azt az ingert adja meg a szervezet számára, hogy a megfelelő helyre jussanak, így biztosítva a kiegyensúlyozott működést.

Dr. Schüssler észrevette, hogy az ásványi sók hiánya az arcon is megmutatkozik sajátos elváltozások formájában. Arcdiagnosztikai jelek alapján sok esetben elejét lehet venni egyes betegségeknek, ha időban elkezdjük kúraszerűen alkalmazni a megfelelő szöveti sót.

Rendkívül hatásosak továbbá: akut, hirtelen fellépő betegségek esetén is, pl. menses görcs, vesegörcs, nátha, lumbágó... krónikus betegségek esetén is pl. aranyér, visszér, vérszegénység, csontritkulás stb...

Ki szedhet Schüssler sót?
Alkalmazásánál nincs se alsó, se felső korhatár, várandósság és szoptatás időszaka alatt is alkalmazható.
Mivel nincs gyógyszer interakció, ezért más hagyományos gyógyszer mellett is szedhetők.

A szépséghez az egészség kikövezett útján lehet eljutni!


 
Pagerank ellenőrzés
  websas.hu

Minden jog fenntartva - www.biokozmetika.hu - sitemap

weboldalkészítés, webdesign
webhosting és domain regisztráció