Elektrokozmetika

Munkám során a következő elektrokozmetikai eljárásokat alkalmazom.

Elektroderm, azaz vio
Az üvegilleszték a bőrrel érintkezve ionkisülést hoz létre, ezáltal fertőtlenít, jobb lesz a sejtek anyagcseréje.

Tüsizés
A Revi face készülék tüskés elektródájával végzett kezelés energiával tölti fel a kezelt felületet. Nagyfokú regeneráló, a bőr gyulladásos folyamatait javítja, izomtornáztató, minden tisztításos kezelés után használom. A több éves, rosszul kezelt pattanásnyomokat is eltünteti.

Iontoforézis
Javítja a bőr anyagcseréjét, fokozza a vérkeringést és a nyirokkeringést, segíti a hatóanyagok felszívódását, erőteljes felszíni hidratáló hatás érhető el vele, relaxáló, feszesítő.

Ultrahang
Hatására csökken az izomtónus, a kötőszövet görcsös állapota fellazul, az izmok vérkeringése fokozódik. Sonoforetikus hatására a biológiai határfelületek, hártyák áteresztő képessége megnő, így a diffúziós folyamatok felgyorsulnak, ami lehetővé teszi, hogy ultrahang segítségével hatóanyagokat juttassunk a bőrbe. Elősegíti a kollagén és elasztin rostok képződését, nélkülözhetetlen a ráncsimító kezelésekben.

Lézer
Felgyorsítja a sejtek anyagcsere működését, a mikrocirkuláció felgyorsul a vérerekben, segíti a sérült bőrfelszín gyógyulását, jó hatású a ránctalanító kezelésekben.

Bioptron fényterápia
Pozitív és szelíd hatást gyakorol az ember biológiai rendszerére. Polarizált fényt bocsájt ki, mely biostimulációt végez, vagyis elősegíti a sejtek aktiválódását, beindítja szervezetünk öngyógyító rendszerét. Támogatja immunrendszerünk működését, elősegíti a gyógyító funkciókat.


 
Pagerank ellenőrzés
  websas.hu

Minden jog fenntartva - www.biokozmetika.hu - sitemap

weboldalkészítés, webdesign
webhosting és domain regisztráció